Välj en sida

TGN Talks: Frukostföreläsning online – Smart Foods for Creative Minds

Hur kan vi stärka vårt fokus, vår hälsa och vår kreativitet med hjälp av det vi äter och dricker? Välkommen till den livesända frukostföreläsningen Smart Foods for Creative Minds, i samarbete med The Great Northern och företagsinkubatorn Go Business. Emma Cedergren, dietist och kostnavigator på Livsfabriken, navigerar oss genom den antiinflammatoriska kosten och hjärnans behov av näringsämnen.

Du får insikter och kunskaper om bland annat

  • Hur vi håller hjärnan frisk, och hur vår kost påverkar hjärnan
  • Antiinflammatorisk kost, superfoods och viktiga näringsämnen för hjärnan
  • Mat och hjärnans belöningscentrum
  • Vikten av att undvika aspartam
  • Kopplingen tarmflora och hjärnan
  • Kost kopplat till utbrändhet, kreativitet och lust

Torsdag 4 juni , 08.30 – 09.30
Online via Zoom – Link skickas ut vid registrering.
Gratis föreläsning.

Föreläsningen hålls på svenska.

BOKA DIN PLATS: https://bit.ly/2TB9RyZ

About Go Business
Go Business is an incubator for those who want to develop as an entrepreneur and test their ideas, or invest wholeheartedly to scale up. We support service innovators and entrepreneurs in the cultural and creative industries with knowledge, networking, coaching and consulting – all to strengthen you in your entrepreneurship.

At Go Business, we are convinced that the world will be a happier place if more people could work with their passion and with the ideas they are passionate about. Also, we want you to be able to do this here, in northern Sweden. Sounds interesting? Read more and apply here – we believe in you and your idea!

Go Business is a project funded by the EU – European Regional Development Fund, Region Norrbotten, Sparbanken Nord, Skellefteå Municipality, Luleå Municipality and Piteå Municipality. The project is owned by Piteå Science Park.