Välj en sida

Året 2019 inleddes med lunch till lunch konferensen Utbildare i Norr, den 10-11 januari i vackra Munkviken utanför Lövånger. Ett gäng på 8 deltagare samlades för att öka samverkan och sy ihop events, föreläsningar och utbildningar tillsammans. Det var första gången Livsfabriken var med och anordnade ett liknande evenemang, och tack vare  Lars Koveberg på Koverberg Consulting (Dagar i Norr), som höll i konferensdelen med Mindcrossing, engagerade deltagare, fantastisk mat, boende och personal på Munkviken så fick vi ett härligt dygn tillsammans.

Konferensen med Mindcrossing resulterade i att deltagarna bildade gruppen NEW- North Education Wellness, för att tillsammans jobba med hälsa och välbefinnande. Gruppen anordnar Hälsodagen Skellefteå den 11 maj, 2019, på Scandic i Skellefteå. Läs mer om Hälsodagen Skellefteå

Läs gärna mer om Munkvikens konferens på deras hemsida