Välj en sida

Det Inre Ledarskapet – är temat på två inspirerande föreläsningar kring ledarskap och livsstil med Håkan Forsström, HF Progress och Emma Cedergren, Livsfabriken.  Hösten 2018, höll vi lunchföreläsningar på två orter, Skellefteå och Luleå, 28/11 respektive 14/12, och vi möttes av fin respons. Kändes extra roligt och hedrande att få föreläsa med Håkan, min mentor och affärsrådgivare på Nyföretagarcentrum., Skellefteå. 

Affärsliv Norra Västerbotten skrev en fin artikel kring vårat föredrag, läs artikeln här

        

Om våra två föreläsningar:

MEDVETEN NÄRVARO I VÅRA LEDARROLLER

Håkan Forsström föreläser om vikten av medveten närvaro i våra ledarroller, både i arbetslivet och privat. Håkan driver företaget HF Progress sedan 80-talet och har erfarenhet som internationell affärsman, coach och utbildare. Han brinner för de mjuka frågorna, och delar med sig av praktiska verktyg kring det han kallar för det ”goda ledarskapet”. Genom att utveckla ett gott förhållningssätt till oss själva som representerar acceptans och glädje, kan vi stärka andra människor i deras utveckling och få dem att växa i sina roller.

ATT LEDA SIG SJÄLV OCH ANDRA I LIVSSTILSFÖRÄNDRING

Emma Cedergren, hälsoinspiratör och kostnavigator på Livsfabriken, delar med sig av sina erfarenheter om att leda sig själv och andra i livsstilsförändring, efter 17 år som leg. dietist inom sjukvården i Stockholm. Emma ser livsstilsförändring som ett led i den personliga utvecklingen, och berättar bla på vilket sätt mindfulness kan vara ett effektfullt verktyg när det gäller främjandet av kost och hälsa.

BOKA EN FÖRELÄSNING

Vill du boka en föreläsning med Håkan och Emma, kontakta Håkan Forsström info@hf-progress.se, Tfn 070-662 23 73

Följ oss på Facebook: www.facebook.com/HF-Progress www.facebook.com/Livsfabriken

Här några bilder från föreläsningarna: