Välj en sida

Livsfabrikens mentor vinner Årets mentor i Västerbotten

Livsfabrikens mentor Liselotte Bruse, från Balanserad Företagsutveckling, blir utsedd till Årets mentor i Västerbotten i kategorin Nya Företag. ”Liselotte Bruse utsågs till Årets mentor nya företag i Västerbottens län för att hennes engagemang i företaget Livsfabriken. Enligt motiveringen har hon ”med sitt fantastiska engagemang, sin eleganta balans mellan manliga och kvinnliga egenskaper, sin kreativitet och struktur, har skapat styrka och kraft för Livsfabriken att flyga med egna vingar.”

Utmärkelsen Årets Mentor delas ut av Almi Företagspartner, som på uppdrag av Näringsdepartementet driver mentorprogram för tillväxtföretag. Genom Almi får en adept under ett år tillgång till en mentor som ställer upp ideellt.

Stort tack Liselott för ovärderligt stöd under min företagsstart! Du är guld värd! 

Artikel i Norrans affärsliv

Artikel hos länsstyrelsen

FB inlägg hos Nyföretagarcentrum, Skellefteå