Välj en sida

Inför en fullsatt Pansalen med 150 gäster på the Great Northern i Skellefteå föreläste Emma Cedergren, dietist och kostnavigator på Livsfabriken, om hur vi kan ladda våra batterier med bra mat. Temat för dagen är antiinflammatorisk kost och Emma delar med sig av sina erfarenheter, kunskaper och insikter efter 17 år som leg. dietist i sjukvården i Stockholm.

BILDER

Bilder Pansalen föreläsningen Ladda dina batterier med Bra mat 26 april, 2018 gick inspirationsföreläsningen Ladda batterierna med bra ilder:

OM FÖRELÄSNINGEN LADDA DINA BATTERIER MED BRA MAT

Välkommen till en inspirerande föreläsning med Emma Cedergren, kostnavigator och dietist på Livsfabriken. Programmet riktar sig till dig som vill lära sig mer om hur vi kan hitta en kost som passar in i vår livsstil och som stärker vårt välbefinnande, fokus, immunförsvar och ger bra energi hela dagen.

Ur programmet:
– Hur vi kan navigera bland olika dieter
– Hur kosten påverkar vår energi, kreativitet och lust
– Grunderna i antiinflammatorisk kost
– Hur vi blir av med socker- och sötsug
– Tarmflorans betydelse för hälsa och fokus

BOKA FÖRELÄSNINGEN TILL EVENTET, KONFERENSEN, PERSONALGRUPPEN
Skicka e-post till info@livsfabriken.se för offert.

BOKA PLATS PÅ EN ÖPPEN FÖRELÄSNING
Följ gärna Livsfabriken på Facebook, där läggs alla öppna föreläsningar ut. Välkommen!

OM LIVSFABRIKEN

Livsfabriken är ett företag inom kost, hälsa och livsstilsförändring. Emma Cedergren, dietist och kostnavigator på Livsfabriken, har 17 års erfarenhet inom kostrådgivning, projektledning och utveckling av livsstilskoncept som leg. dietist i sjukvården i Stockholm. För bokning av utbildning, rådgivning och föreläsningar maila info@livsfabriken.se.

Följ oss på Facebook: www.facebook.com/Livsfabriken

Läs mer på: www.livsfabriken.se

________________________________________