Välj en sida

Hösten 2017 vänder jag hemåt, till Skellefteå, efter 17 år som legitimerad dietist i Stockholm (det blev 22 år söderut, inräknat studier i Uppsala). Jag väljer att starta mitt företag i hemstaden, med hjälp av fantastiska stöd från Nyföretagarcentrum i Skellefteå. Livsfabriken registreras som enskild firma januari 2018. Verksamheten drar igång den 26 april samma år.

Min hemflytt sammanfaller med förläggandet av batterifabriken North Volt till Skellefteå samma höst. Något som Folkbladet plockade upp i artikeln Hemvändande Emma ser fabriken som en framgångsfaktor” från den 10 nov 2017.   Läs hela artikeln i Folkbladet

Glad och tacksam över utvecklande år i Stockholm, med fantastiska kollegor, vänner, patienter, arbetsgivare och uppdragsgivare.

Och härligt att vara hemma i Norrland igen! <3

#levaochverkainorrland #tackstockholm #SkellefteåMyhometown #Livsfabriken #kostnavigator #dietist #EmmaCedergren