Välj en sida

 

 

 

 

TJÄNSTER

LivsfabrikenS TJÄNSTER

Inspirera till en bättre hälsa

Livsfabriken vill inspirera och ge bra verktyg till att skapa en hållbar livsstilsförändring när det gäller kosten. Våra populära föreläsningar, kurser och program om antiinflammatorisk kost, avsockring och livsstilsförändring, har hjälpt personer och företag till en ökad medvetenhet om kostens betydelse för hälsan.

Våra tjänster:

  • Föreläsningar
  • Kurser 
  • Kostrådgivning
  • SUGAR- beroendeutredning
  • Dietistkonsult
  • Projektledning

AKTUELLT VÅREN 2021

Privatpersoner: Under våren och sommaren 2021 erbjuder vi webinar inom antiinflammatorisk kost, avsockring och sockerberoende. Vänligen se Livsfabrikens Facebooksida för datum och anmälan. Under hösten kommer vi att presentera fler kurser och program, och öppnar även upp för individuell kostrådgivning igen. 

Företagsbokning: 

Önskar du boka en inspirationsföreläsning till kick- off, event eller hälsodagen till ditt företag i höst? Vill du undersöka möjligheten till behandlingsprogram inom kost och livsstil för dina medarbetare? Kontakta oss gärna i god tid, för samtal och offert, via info@livsfabriken.se, alt skicka SMS till 072-198 31 29, så ringer vi upp så snart vi kan. Uppdraget utförs på plats, digitalt, efter era önskemål. Går att få både på engelska och svenska.

 

 

 

 

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.