KOSTNAVIGATORN

 

Livsfabriken

Mat är kärlek, inspiration och samvaro

Vi lever i en föränderlig värld, där våra livsvillkor, livsstil och därigenom kosthållning, är konstant utsatt för influenser från vår omgivning, i media, och inte minst våra egna tankar, känslor och beteenden. En hälsosam kost idag, innebär i många fall att du behöver vänja dig vid att du äter annorlunda än de allra flesta som du möter. Att hantera sociala matsituationer är A & O när det gäller hållbar livsstilsförändring, samt att utbilda sig i vad som idag kallas den ”antiinflammatoriska kosten”. Antiinflammatorisk kost, eller läkande kost, är i själva verket, det vi brukade äta, om vi tar ett stort kliv tillbaka i tiden, innan sockret, tillsatserna, processade livsmedel, lightprodukter och snabbmaten gjorde sitt intåg. Vi behöver idag, oavsett om vi är en han, hon eller hen, att hitta vår egen inre ”husmoder”, eller som vi på Livsfabriken kallar det ”vår inre kostnavigator”, för att navigera i kosten. Utmanande och spännande, utvecklande och befriande, kreativt såväl som strukturerat. När vi använder alla våra talanger och gåvor, våra tankar, känslor och strategiska blick och förmåga att planera i förväg. När vi får stöd på vägen. Så kan vi landa rätt när det gäller kosten. 

SÅ ÄTER DU BÅDE GOTT OCH NYTTIGT- GRATIS MATTIPS FRÅN LIVSFABRIKEN

Gratis Mattips- ladda ner artikeln här från Skellefteåguiden

BOKA KOSTRÅDGIVNING

Välkommen på kostrådgivning hos Livsfabriken. Vår kompetens är att hjälpa människor att städa upp i kosten, hantera sötsug, tankar och känslor kring mat och måltider, navigera sociala matsituationer, öka motivationen, och ge kunskap kring den antiinflammatoriska kosten. Vi erbjuder rådgivning kring: 

– antiinflammatorisk kost
– sockersug och sockerberoende
– mag- och tarmbalans
– tankar och känslor kring mat
– hållbar livsstilsförändring

BOKNING: Maila info@livsfabriken.se för bokning av tid. Inom kort kommer du att kunna boka dit samtal direkt i vår webbshop. 

PRIS: 700 kr per besök a 60 min. Du betalar i shopen via Swish eller betalkort.  

PLATS: Våra samtal sker på plats i Skellefteå, på The Great Northern, Storgatan 53, alternativt via videosamtal, Skype. Vår skypeadress är livsfabriken. 

INFO: Läs mer om Livsfabrikens kostrådgivning PDF Kostrådgivning Livsfabriken

KOMPLEMENT TILL VÅR RÅDGIVNING

Livsfabriken rekommenderar att du vid behov kompletterar vår rådgivning med tex något av följande: 

  • Näringsanalys (tex hår- och mineralanalys, blodprover)
  • Alternativ medicin (tex akupunktur, kinesisk medicin, funktionell medicin, zonterapi, ayurvedisk medicin)
  • Samtalsstöd (tex KBT, livscoaching, holistisk coaching) 
  • Fysisk aktivitet (tex yoga, funktionell träning, tai chi, dans) 
  • Andligt stöd (tex mindfulness, meditation, skogsandning, retreats)
  • Kreativt utlopp (tex musik, sång, dans, målning, teater, design, matlagning, hantverk) 
  • Social samvaro (tex vänner, familj, stödgrupper, organisationer)

Varmt välkommen! 

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.