Kickstart Bra Mat- inspirationskurs på 3 tillfällen

Välkommen till en inspirerande kurs på 3 tillfällen om antiinflammatorisk kost. Vi lär oss grunderna i den antiinflammatoriska kosten, hantering av sockersug, hur man balanserar mage och tarm och får en jämn energibalans. Vi träffas i en mindre grupp, max 12 personer, för lektioner om kost, delgivning av recept, produkter och litteratur och för en rejäl energiboost inför sommaren 2019.

Kursen startar efter påsk, och hålls varannan måndag med start 29 april, därefter den 13 maj, och 27 maj, i Friskis och Svettis Lokaler Skellefteå.

Kursledare är Emma Cedergren, dietist och kostnavigator på Livsfabriken och kursen hålls i samarbete med Friskis&Svettis.

Varmt välkommen!

INFORMATION
Tid: Måndagar kl 18.30-20.00
Plats: Friskis&Svettis Skellefteå
Datum: 29 april, 13 maj, 27 maj
Kursavgift: medlemsrabatt Friskis&Svettis 900 kr inkl recept.
Kursavgift: Ordinarie, icke friskismedlem 1100 kr inkl recept.
Max deltagare: 12 personer.

ANMÄLAN:
Alternativ 1: via simplesignup: https://www.simplesignup.se/event/149807
Alternativ 2: via e-post: info@livsfabriken.se När du fått meddelande om att du har fått en plats, skickas info om swishbetalning. Din anmälan gäller from att du har betalat in kursavgiften.

Livsfabriken erbjuder rabatterat pris på kursen till Friskis och Svettis medlemmar, men är öppen även för icke medlemmar. Vill du bli medlem i Friskis, kostar det 195 kr/år, utöver det kan du köpa träningskort. Läs mer på: https://www.friskissvettis.se/Skelleftea)

Kontakt: info@livsfabriken.se
Återbudsregler: Bindande anmälan vid betalning. Ingen återbetalning görs. Det går bra att överlåta sin plats till annan person, även vid enstaka tillfällen.

Varmt välkommen!

OM LIVSFABRIKEN
Emma Cedergren, dietist och kostnavigator på Livsfabriken, har 17 års erfarenhet av kostrådgivning och livsstilsförändring som legitimerad dietist i sjukvården i Stockholm. Läs mer om Emma och Livsfabriken på www.livsfabriken.se