Vill du veta mer om hur du kan leda dig själv och andra i livsstilsförändring? Vi lever i en värld med med ökad stress. 1/3 av befolkningen uppger att de tröstäter sötsaker som ett sätt att hantera stress och negativa känslor, och närmare 50 % uppger att de vill ändra sitt sätt att hantera socker, snabba kolhydrater och processad mat. Men hur lyckas vi med en livsstilsförändring, då vi har svårt att få tiden att räcka till, inte vet vilken diet vi skall välja och omgivningen frestar med mindre bra matval? Kostnavigator och dietist Emma Cedergren, lotsar oss vant i djungeln av dieter, och ger oss strategier och förhållningssätt som funkar både till vardag och fest, och som håller i längden.

Föreläsningen ”Inre ledarskap- att leda sig själv och andra i livsstilsförändring, går att anpassa till målgrupp, och passar särskilt personer i människoyrken, tex sjukvårdspersonal, omsorgspersonal, coacher, som får möta klienters och kunders många frågor kring kost och hälsa.

Bokning och info

För bokning och info vänligen kontakta säljansvarig Sandra Hägg, Ghost Competence, på tfn 070-669 85 72, e-post: sandra@ghostcompetence.se