November 2017 lämnar Emma in sin vision och affärsidé “North Health” till innovationstävlingen Vinn ett AB, Skellefteå. Tävlingen avslutas med en plats i slutfinalen för North Health december 2017. North Health går in i Acceleratorprogrammet på Artic Business Incubator i Skellefteå mellan januari- juni 2018. I mars 2018, dras affärsidén i Social Business Board för Coompanion Nord. Maj 2018 vinner North Health en finalplats i Venture Cup Nord. Under perioden våren 2018 tom våren 2019 har innovationen haft affärsrådgivningsstöd från LTU business. Den 21 mars 2019, var Emma en av 8 kvinnliga företagare som pitchade sin affärsidé (North Health) inför investerare på Connect Norr:s välbesökta event Connect North Women, på The Great Northern i Skellefteå.

CONNECT NORTH WOMEN I SVT

TVÅ SKELLEFTEBIDRAG VIDARE TILL REGIONFINAL

 

        

connect logotyp