Föreläsningar

Föreläsningar

VÅR MISSION
Livsfabriken erbjuder inspirationsföreläsningar till privatpersoner, företag och organisationer.
Vår mission är att sprida budskapet om att mat skall vara lätt, rätt och enkelt. Vidare att vi behöver ta vara på förmågan att känna in kroppens behov, i kombination med kunskaper om kopplingen mellan kost, inflammationer och tarmfloran.

FÖRETAG OCH ORGANISATIONER
För bokning av inspirationsföreläsning till konferensen, hälsodagen eller mötet vänliga kontakta oss på info@livsfabriken.se alt SMS till 072-198 31 29.

PRIVATPERSONER
Vill du gå på en öppen föreläsning med Emma på Livsfabriken? Följ vår Facebooksida Livsfabriken, så blir du uppdaterad om nästkommande evenemang, eller gå in på fliken “Kalender” här på hemsidan och läs om vad som är på gång. Välkommen!

INSPIRERANDE FÖRELÄSNINGAR FRÅN LIVSFABRIKEN 2019

LADDA BATTERIERNA MED BRA MAT– Om bra mat för återhämtning, inflammationsläkning, välbefinnande och energi- glöm bort pekpinnar och finn matlusten! Emma delar med sig av sina 17 år som leg. dietist i sjukvården i Stockholm. INFO

BLI DIN EGEN KOSTNAVIGATOR – Hur kan vi ta makten över vår egen hälsa, påverkas mindre av hur andra gör och inte, och finna ett lugn med kosten? Om medvetet ätande och långsiktig livsstilsförändring.

KÄRLEKSMATEN – inspirationsföreläsning om antiinflammatorisk kost. INFO

AVSOCKNING, JA TACK! – om hur vi kan minska på sockret, hjälpa både mage och tarm, och ändå äta gott, leva lustfyllt och fira tillsammans med andra! Garanterat inspirerande och igenkännande föreläsning. INFO

STÖDJANDE MILJÖ FÖR KOST– Genom att bygga in smarta system för bra mat i vår vardagsmiljö och sociala rum så kan alla lyckas! Vi behöver navigera våra måltider och matval beroende på situation, och planera därefter.

ATT NAVIGERA I KOSTDJUNGELN. En inspirationsföreläsning om olika dieter, vad skall man äta?

DET INRE LEDARSKAPET- ATT LEDA SIG SJÄLV OCH ANDRA I LIVSSTILSFÖRÄNDRING. En inspirationsföreläsning som ger stöd både för egen livsstilsförändring, samt för dig som vägleder andra i kost och hälsa. Vi lär oss att navigera i olika dieter, hur man skapar en stödjande miljö för kost, och hur man skapar hållbara förändringar över tid. INFO

MAGVIS- SMARTA MATVAL FÖR MAGE OCH TARM – Hur kan vi äta för att främja en balanserad mag- & tarmfunktion och snabbt åtgärda vanliga problem? Konkreta tips för dig med IBS, eller andra magproblem.

SÄSONGSBETONADE FÖRELÄSNINGAR Om sommar- , påsk-, julmaten med praktiska tips, råd, anekdoter och recept. Om att skapa härliga högtidsmåltider i hälsans tecken.

SKRÄDDARSYDDA FÖRELÄSNINGAR– Vi hjälper gärna till att inspirera och vägleda dig och din personalgrupp inom olika kostteman. Kontakta oss för mer info!

För frågor och bokning,, kontakta oss på info@livsfabriken.se alt SMS:a till072-98 31 29. Tack!